Izberite maskoto EP v košarki

Foto: EPA
Foto: EPA
Na maskota.zurnal24.si lahko glasujete za uradno maskoto evropskega prvenstva. Izbirate lahko med Bibi, Jamkom, Lupijem in Lipkom.
Oglej si celoten članek

Do nedelje, 4. novembra, (do 24. ure) bo potekalo spletno glasovanje za maskoto EP, ki ga bo gostila Slovenija. V finalni izbor so se uvrstile štiri maskote, za svojega favorita pa lahko glasujete enkrat na dan, ob tem pa imate še priložnost za lepe nagrade.

''EuroBasket 2013 je vseslovenski projekt, zaradi česar si želimo, da bi imelo čim več ljudi možnost sodelovanja na različne načine. Eden izmed teh je izbor uradne maskote prek spleta, za kar smo se odločili prav zato, ker spoštujemo mnenje slovenske javnosti in verjamemo, da bo ta izbrala najboljšo možno figuro, ki bo prvenstvo, slovensko košarko in državo predstavljala v naslednjem letu,'' je dejal direktor EuroBasketa Aleš
 Križnar. Podrobnejše opise predlogov si lahko preberete na maskota.zurnal24.si, ideja z največ glasovi pa bo postala uradna maskota EP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.