Šport > Košarka
22 ogledov

Izberite maskoto EP v košarki

Mirza Begić Goran Dragić Sašo Ožbolt Jaka Lakovič EPA
Na maskota.zurnal24.si lahko glasujete za uradno maskoto evropskega prvenstva. Izbirate lahko med Bibi, Jamkom, Lupijem in Lipkom.

Do nedelje, 4. novembra, (do 24. ure) bo potekalo spletno glasovanje za maskoto EP, ki ga bo gostila Slovenija. V finalni izbor so se uvrstile štiri maskote, za svojega favorita pa lahko glasujete enkrat na dan, ob tem pa imate še priložnost za lepe nagrade.

''EuroBasket 2013 je vseslovenski projekt, zaradi česar si želimo, da bi imelo čim več ljudi možnost sodelovanja na različne načine. Eden izmed teh je izbor uradne maskote prek spleta, za kar smo se odločili prav zato, ker spoštujemo mnenje slovenske javnosti in verjamemo, da bo ta izbrala najboljšo možno figuro, ki bo prvenstvo, slovensko košarko in državo predstavljala v naslednjem letu,'' je dejal direktor EuroBasketa Aleš
 Križnar. Podrobnejše opise predlogov si lahko preberete na maskota.zurnal24.si, ideja z največ glasovi pa bo postala uradna maskota EP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.