Izbran pred Dončićem, njegov oče zdaj osmešil klub

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
O NBA naboru za leto 2018 je bilo zapisanega in povedanega že mnogo. Zgodba je dobila novo poglavje.
Oglej si celoten članek

Nabor za najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu smo leta 2018 z velikim veseljem pričakovali Slovenci, saj je bil med najvišje ocenjenimi igralci takrat Luka Dončić. 

Slednji je več kot upravičil tretjo pozicijo, kjer so ga izbrali Atlanta Hawks. Ti so ga z Dallas Mavericks resda takoj zamenjali za Traeja Younga (peti izbor nabora), a to nekdanjega igralca Madrida ni zmotilo na poti do neslutenih višav.

Pred Dončićem sta bila tako izbrana le dva košarkarja. Kot prvi je k Phoenix Suns odšel Deandre Ayton, kot drugega pa so Sacramento Kings v svoje vrste pripeljali Marvina Bagleya III.

Nad kadrovanjem Sacramenta je takrat bdel Vlade Divac in legendarnemu Srbu so vseskozi očitali, da bi v severno Kalifornijo lahko privabil Dončića in tako spreobrnil usodo franšize, ki ji že dolgo ne gre po načrtih. In številni so kot poudarek seveda navedli učinek Bagleya v primerjavi z Dončićem.

Ustvarja zgodovino Luki je to uspelo že štirinajstič! Prvi zasledovalec: LeBron s šestimi!

V noči na nedeljo so Sacramento Kings gostovali pri Houston Rockets in utrpeli poraz (102:94). Bagley je v 25 minutah zbral 12 točk (5/13 iz igre), devet skokov in dve asistenci. Po tekmi pa je bil aktiven njegov oče.

"Prosim zamenjajte Marvina Bagleya III., takoj! Z ljubeznijo, trener Bagley," je na Twitterju zapisal košarkarjev oče, Marvin Bagley II., sicer srednješolski trener, in tako pozval Kralje, naj njegovega sina pošljejo v drugo franšizo.

"Čivk" je bil hitro izbrisan, a ne dovolj hitro, da ga lokalni poročevalci ne bi zaznali in spravili v širni spletni svet. Dan po tekmi so novinarji košarkarja Sacramenta pozvali k komentarju, a je odklonil.

Sacramento ima po šestih odigranih tekmah na računu tri zmage in tri poraze. Nazadnje so Kings v končnici zaigrali v sezoni 2005/06, ko so izpadli v prvem krogu proti San Antonio Spurs.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:32 4. Januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.