Izgubil nogo, ne tudi smisla za humor

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Eden od nogometašev brazilskega Chapecoenseja, ki je preživel grozljivo letalsko nesrečo, je zablestel na humanitarni tekmi.
Oglej si celoten članek

V prazničnem času se po vsem svetu vrstijo dobrodelne športne prireditve, ena takšnih se je pred kratkim odvila v Braziliji, točneje na Areni Condá v mestu Chapecó.

Na nogometni tekmi so zaigrali nekateri izmed članov Chapecoenseja, med njimi je bil tudi nekdanji vratar Jakson Follmann. 25-letnik, ki so mu po nesreči amputirali desno nogo, je celoten stadion spravil v smeh, potem ko je najprej simuliral prekršek, nato pa tožil za krčem v neobstoječi desni mečni mišici.

Ljubomir Moravac "Občasno še vedno čutim roko, ki je nimam"

Follmann je bil na letu LMI2933, ki se je 28. novembra 2016 končal s katastrofalno letalsko nesrečo, v kateri je umrlo 71 od 77 ljudi na krovu. Med žrtvami je bilo 22 nogometašev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.