Izjemen uspeh Brava

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nogometni klub Bravo Publikum je vpisal nov velik uspeh na mednarodnem prizorišču. Starejši dečki (U-14) so na Nike Premier Cup v danskem Aarhusu osvojili končno tretje mesto.
Oglej si celoten članek

Nogometašem ljubljanskega Bravo Publikuma je uspel velik podvig. Ekipa starejših dečkov (U-14), ki je zastopala Slovenijo na Nike Premier Cupu v danskem Aarhusu, je namreč končala tekmovanje na tretjem mestu. Po prvem mestu v skupini z zagrebškim Dinamom (1:1), slovaško Nitro (3:0), švicarskim Zürichom (1:0) in švedsko Brommapojkarno (0:1) so v drugem, prav tako skupinskem delu tekmovanja, zaostali le za turškim Bucasporjem in se z drugim mestom v skupini – pred norveškim Rommenom in madžarskim Vasasom – prebili do tekme za tretje mesto. Na njej so bili po streljanju enajstmetrovk s 5:4 (1:1, 1:1) boljši od danskega Brøndbyja. Zmagal je Bucaspor iz Izmirja, ki je bil v finalu, prav tako po enajstmetrovkah, boljši od portugalskega FC Porta. Na svetovni zaključek Nike Premier Cupa, ki bo avgusta v Manchestru, sta se uvrstila oba finalista.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.