Šport > Nogomet
20 ogledov

Izjemen uspeh Brava

1/10
Žurnal24 main
Nogometni klub Bravo Publikum je vpisal nov velik uspeh na mednarodnem prizorišču. Starejši dečki (U-14) so na Nike Premier Cup v danskem Aarhusu osvojili končno tretje mesto.

Nogometašem ljubljanskega Bravo Publikuma je uspel velik podvig. Ekipa starejših dečkov (U-14), ki je zastopala Slovenijo na Nike Premier Cupu v danskem Aarhusu, je namreč končala tekmovanje na tretjem mestu. Po prvem mestu v skupini z zagrebškim Dinamom (1:1), slovaško Nitro (3:0), švicarskim Zürichom (1:0) in švedsko Brommapojkarno (0:1) so v drugem, prav tako skupinskem delu tekmovanja, zaostali le za turškim Bucasporjem in se z drugim mestom v skupini – pred norveškim Rommenom in madžarskim Vasasom – prebili do tekme za tretje mesto. Na njej so bili po streljanju enajstmetrovk s 5:4 (1:1, 1:1) boljši od danskega Brøndbyja. Zmagal je Bucaspor iz Izmirja, ki je bil v finalu, prav tako po enajstmetrovkah, boljši od portugalskega FC Porta. Na svetovni zaključek Nike Premier Cupa, ki bo avgusta v Manchestru, sta se uvrstila oba finalista.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.