Izjemno slavje po žrebu: "Gremo v Madrid!"

Najsrečnejših nogometašev na svetu v tem trenutku ni težko najti – to so člani španskih nižjeligašev Xàtive in Cartagene, ki so kot nori slavili po žrebu španskega pokala.
Oglej si celoten članek

Žreb šestnajstine finala španskega pokala je namreč v petek določil, da se bosta tretjeligaša Xàtiva in Cartagena pomerila z velikanoma svetovnega nogometa Real Madridom in Barcelono.

Veselili so se tudi pri Sant Andreuu, ki so za nasprotnika dobili Atlético Madrid, žreb pa je bil še posebej naklonjen Barceloni, ki se je dvoboju z Realom izognila vse do morebitnega finala, ki bo 19. aprila. Atlético in Real, lanskoletna finalista, bi se na drugi strani žreba lahko pomerila že v polfinalu.

"Dobili smo velikana in to nas izjemno veseli," je po žrebu dejala direktorica Cartagene Cristina Bustillo. "Barcelone nas je strah od predsednika do ekonoma." 

Malce manj strah pa je bilo med žrebom člane obeh nižjeligašev, ki so potek navdušeno spremljali prek televizijskega sprejemnika, po izžrebanih kroglicah pa se je začelo veliko slavje. "Gremo v Madrid!" so vzklikali navdušeni člani Xàtive.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.