Šport > Nogomet
12 ogledov

Izjemno slavje po žrebu: "Gremo v Madrid!"

Xativa Real Madrid žreb Copa del Rey pokal veselje slavje proslavljanje Youtube
Najsrečnejših nogometašev na svetu v tem trenutku ni težko najti – to so člani španskih nižjeligašev Xàtive in Cartagene, ki so kot nori slavili po žrebu španskega pokala.

Žreb šestnajstine finala španskega pokala je namreč v petek določil, da se bosta tretjeligaša Xàtiva in Cartagena pomerila z velikanoma svetovnega nogometa Real Madridom in Barcelono.

Veselili so se tudi pri Sant Andreuu, ki so za nasprotnika dobili Atlético Madrid, žreb pa je bil še posebej naklonjen Barceloni, ki se je dvoboju z Realom izognila vse do morebitnega finala, ki bo 19. aprila. Atlético in Real, lanskoletna finalista, bi se na drugi strani žreba lahko pomerila že v polfinalu.

"Dobili smo velikana in to nas izjemno veseli," je po žrebu dejala direktorica Cartagene Cristina Bustillo. "Barcelone nas je strah od predsednika do ekonoma." 

Malce manj strah pa je bilo med žrebom člane obeh nižjeligašev, ki so potek navdušeno spremljali prek televizijskega sprejemnika, po izžrebanih kroglicah pa se je začelo veliko slavje. "Gremo v Madrid!" so vzklikali navdušeni člani Xàtive.

.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.