Izkaz spoštovanja ali zgolj provokacija?

Foto: Instagram mayweather mcgregor
Neporaženi boksarski šampion si je omislil spominek na zadnji dvoboj v njegovi karieri.
Oglej si celoten članek

Floyd Mayweather je v enem najtežje pričakovanih boksarskih dvobojev stoletja premagal izzivalca Conorja McGregorija in vpisal 50. profesionalno zmago v karieri (50-0). Ameriški šampion je takoj po avgustovski zmagi v mestu greha še drugič napovedal svojo upokojitev, tokrat dokončno.

Utišal kritike McGregor z noro statistiko osmešil boksarskega šampiona

Mayweatherja bo na poslednjo zmago v brezhibni športni karieri spominjal potret, ki po novem krasi njegovo več kot 21 milijonov evrov vredno vilo na Beverly Hillsu.

Nekdanji boksar je kupil dva več kot 2,5 metra visoka potreta. Na enem je on, na drugem pa zvezdnik mešanih borlinih veščin in paradni konj UFC-ja Conor McGregor.

Portreta sta delo umetnice Tiffanie Anderson.

Odzivi navijačev so mešani. Nekateri menijo, da Mayweather provocira McGregorja, spet drugi se sprašujejo, zakaj bi želel v hiši gledati portret svojega nasprotnika.

"Če bi mi nekdo pomagal zaslužiti 100 milijonov, bi tudi jaz želel gledati njegov obraz," je zapisal nek uporabnik družbenih omrežij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.