Jadran mučil Velenjčane do 91. minute

Foto: Jurij Kodrun/Rudar Velenje
Foto: Jurij Kodrun/Rudar Velenje
Nogometaši velenjskega Rudarja so po golu v 91. minuti iz Pokala Slovenije izločili Jadran iz Dekanov (1:2).
Oglej si celoten članek

V Dekanih je bil odigran prvi obračun osmine finala Pokala Slovenije, domači tretjeligaš Jadran pa je bil na pragu tega, da izloči velenjski Rudar

Za knape se je zapletlo že v šesti minuti, ko je bil izključen napadalec John Mary, dodatno pa so v težave zabredli v 55. minuti, ko je za Jadran zadel Luka Stepančič.

A prvoligaška ekipa se je odzvala in z golom Svena Dodleka v 68. minuti najprej izenačila, po izključitvi domačina Mateja Pirjevca četrt ure pred koncem pa uspela priti do popolnega preobrata, saj je v prvi minuti sodnikovega dodatka še enkrat zabil Dodlek.

Dve tekmi osmine finala (Dob - Krka, Turnišče - Olimpija) sta na sporedu v sredo, preostalih pet (Tolmin - Domžale, Krško - Celje, Radomlje - Maribor, Koper - Aluminij, Nafta - Gorica) pa prihodnji teden.

Pokal Slovenije, osmina finala:

Jadran Dekani - Rudar Velenje 1:2 (0:0)
Stepančič 55.; Dodlek 68.; 91.
RK: Pirjevec (Jadran) 76.; Mary (Rudar) 6.

Sreda, 7.9.:
Roltek Dob - Krka
Turnišče - Olimpija Ljubljana

Torek, 13.9.:
Tolmin - Domžale
Krško - Celje

Sreda, 14.9.:
Kalcer Radomlje - Maribor
Luka Koper - Aluminij
Nafta 1903 - Gorica

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.