Jaka Klobučar se seli v Italijo?

Foto: Žurnal24 Jaka Klobučar je ob vrnitvi v dres Olimpije igral 15 minut in dal pet točk. (Fot
Včeraj so srbske medije preplavile informacije o tem, da naj bi Jaka Klobučar okrepil vrste beograjskega Partizana. Na eurobasket.com so danes zapisali, da je Klobučar prestopil v italijanski Pesaro.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani eurobasket.com so zapisali, da naj bi italijanski košarkarski klub Scavolini Pesaro danes okrepili trije novi igralci. Med njimi naj bi bil tudi Jaka Klobučar, ki je bil še včeraj po poročanju srbskih medijev z eno nogo že v beograjskem Partizanu. Poleg Klobučarja naj bi Pesaro okrepila še en nekdanji zmaj, Nemanja Aleksandrov, ter Marco Cusin iz Cremone.

Spomnimo. Srbski mediji so včeraj pisali, da je Klobučar že postal novi član srbskega moštva. "Reprezentant Slovenije je novi član črno-belih – z Olimpijo je že vse dogovorjeno," so zapisali srbski novinarski kolegi.

Jaka Klobučar je imel sicer še pogodbo s košarkarskim klubom Union Olimpija, toda težko je pričakovati, da bi ljubljanski klub Klobučarja zadržal, saj je finančno stanje v klubu katastrofalno (zaradi neizplačevanja je pred časom odšel že Golubović).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.