Šport > Košarka
37 ogledov

Jaka Klobučar se seli v Italijo?

Jaka Klobučar je ob vrnitvi v dres Olimpije igral 15 minut in dal pet točk. (Fot Žurnal24 main
Včeraj so srbske medije preplavile informacije o tem, da naj bi Jaka Klobučar okrepil vrste beograjskega Partizana. Na eurobasket.com so danes zapisali, da je Klobučar prestopil v italijanski Pesaro.

Na spletni strani eurobasket.com so zapisali, da naj bi italijanski košarkarski klub Scavolini Pesaro danes okrepili trije novi igralci. Med njimi naj bi bil tudi Jaka Klobučar, ki je bil še včeraj po poročanju srbskih medijev z eno nogo že v beograjskem Partizanu. Poleg Klobučarja naj bi Pesaro okrepila še en nekdanji zmaj, Nemanja Aleksandrov, ter Marco Cusin iz Cremone.

Spomnimo. Srbski mediji so včeraj pisali, da je Klobučar že postal novi član srbskega moštva. "Reprezentant Slovenije je novi član črno-belih – z Olimpijo je že vse dogovorjeno," so zapisali srbski novinarski kolegi.

Jaka Klobučar je imel sicer še pogodbo s košarkarskim klubom Union Olimpija, toda težko je pričakovati, da bi ljubljanski klub Klobučarja zadržal, saj je finančno stanje v klubu katastrofalno (zaradi neizplačevanja je pred časom odšel že Golubović).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.