Jamajško zvezdnico zaradi mobitela zabodli do smrti

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Jamajka je izgubila mlado ter zelo nadarjeno športnico.
Oglej si celoten članek

Tarania Clarke, jamajška nogometna reprezentantka, je preminila zaradi posledic številnih vbodnih ran. Ranam je podlegla v bolnišnici v Kingstonu.

Po prvih informacijah naj bi do incidenta in napada prišlo po prepiru med nogometašico in še eno žensko zaradi mobilnega telefona. Napad naj bi se zgodil ob 20:50 po lokalnem času, osumljenko pa je policija že prijela.

Preminila nogometašica naj bi bila ena izmed najbolj talentiranih v zgodovini Jamajke. Branila je barve FC Waterhousa, za reprezentanco pa se je med strelke ta 20-letna vezna igralka vpisala že na svojem debiju ob zmagi nad Kubo z 12:1.

Predsednik Jamajške nogometne zveze Michael Ricketts je v izjavi za BBC izrazil veliko obžalovanje ob izgubi nadarjene nogometašice ter predvsem dobre osebe:

"Nogometna zveza Jamajke bi rada izrazila svojo globoko obžalovanje ob smrti gospodične Clarke, nekoga ki je toliko obetal, ne samo kot nogometašica, temveč tudi kot oseba. Želim izkoristiti priložnost, da v imenu zveze, ter v svojem lastnem imenu, izrečem najiskrenejše sožalje družini Taranie Clarke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.