James zapustil Madrid, Wilson pri "srakah"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Angleški prvoligaši krepijo zasedbe pred začetkom nove sezone.
Oglej si celoten članek

James Rodríguez je dokončno prestopil iz madridskega Reala kangleškemu Evertonu. Novico do danes potrdili pri Evertonu, Carlo Ancelotti pa bo že tretjič v karieri Rodríguezov trener, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Everton bo za prestop 29-letnega Kolumbijca Madridčanom odštel 24,5 milijona evrov odškodnine. Rodríguez je v Real prišel leta 2014 iz AS Monaca, med letoma 2017 in 2019 je bil posojen münchenskemu Bayernu.

Elitno angleško nogometno tekmovanje, Premier League, se bo v sezoni 2020/21 začelo 12. septembra.

Nov začetek Uganite, kdo se je pojavil na treningu

Newcastle United je danes dokončal prestop 28-letnega napadalca Calluma Wilsona, ki je v klub iz severne Anglije prestopil iz Bournemoutha za 22 milijonov evrov, poročajo angleški mediji. Wilson je z Newcastlom podpisal štiriletno pogodbo.

Wilson je bil zadnjih šest let član Bournemoutha, ki je izpadel v nižjeligaško angleško prvenstvo. Od tega je pet let igral v Premier League, skupaj je zbral 67 golov in 30 asistenc na 187 tekmah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.