Jan Oblak že zaključil sezono

Foto: Profimedia
Slovenski nogometni vratar Jan Oblak je staknil lažjo poškodbo.
Oglej si celoten članek

Vratar slovenske nogometne reprezentance Jan Oblak je danes zaradi lažje poškodbe preventivno izpustil trening madridskega Atletica na domačem stadionu Wanda, so danes sporočili iz tabora Atletica.

Oblak si je poškodoval levo stegensko mišico, zato bo izpustil tudi sobotno tekmo zadnjega kroga španskega prvenstva primera division proti Levanteju.

Eden za drugim Razpad Oblakovega moštva

Škofjeločan je tako že zaključil letošnjo klubsko sezono, v kateri je z Rojiblancosi drugo mesto v španski Primeri, se uvrstil v osmino finala Kraljevega pokala, kjer je izpadel proti Gironi ter tudi osmino finala Lige prvakov, kjer je nesrečno izpadel proti Juventusu.

Slovo Prvi zvezdnik Atlética šokiral: "Vedno boste v mojem srcu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.