Šport > Nogomet
1195 ogledov

Prvi zvezdnik Atlética šokiral: "Vedno boste v mojem srcu."

antoine griezmann Epa Antoine Griezmann naj bi kariero nadaljeval v Barceloni.
Francoski napadalec in najbolje plačani nogometaš Atlética je dokončno razblinil vse dvome o svoji prihodnosti.

Francoski nogometni reprezentant Antoine Griezmann je prek družbenih omrežij potrdil, da po koncu sezone zapušča španskega podprvaka Atletico Madrid, za katerega igra tudi slovenski vratar Jan Oblak.

Osemindvajsetletni napadalec se je v posneti izjavi, objavljeni na Twitterju, zahvalil madridskemu klubu in dejal, da se odpravlja "novim izzivom naproti".

"Tu sem preživel pet neverjetnih let. Na zelenici sem vedno dal vse od sebe. Hvala vam za vse, vedno boste v mojem srcu," je dodal.

Španski mediji so v preteklih tednih poročali, da se bo Griezmannova prestopna premija po 1. juliju z 200 milijonov evrov znižala na 120 milijonov.

Antoine Griezmann je bil član Atlética od leta 2014 do 2019. V 256 tekmah je dosegel 133 golov in 50 podaj ter s klubom osvojil evropsko ligo (2018), Uefin superpokal (2018) in španski superpokal (2014). 

V izjavi ni navedel, kam se po koncu sezone seli, a že lep čas se ugiba, da bo prestopil k Barceloni, za katero je po poročanju številnih medijev skoraj podpisal že lani poleti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice