Šport > Nogomet
505 ogledov

Kazen za sodnika, ki je zvezdnika zgrabil za vrat

alvaro morata Print Screen
Španski nogometni sodnik je dobil dve tekmi prepovedi.

Vodstvo španske La Lige je izreklo kazen sodniku Javieri Alberoli Rojasu zaradi incidenta, ki se je zgodil na tekmi 33. kroga med Eibarjem in madridskim Atléticom. Ekipa Jana Oblaka je na gostovanju slavila z 1:0 po zaslugi zadetka Thomasa Lemarja v 85. minuti, a je zmaga ostala v senci drugega dogodka.

Alvaro Morata je med tekmo povsem izgubil živce, ker ga je sodnik zgrabil za vrat. Posojeni nogometaš Chelseaja je sprva burno reagiral, po zadnjem sodniškem pisku pa se je želel soočiti z delivcem pravice, a so mu to preprečili predstavniki kluba.

alvaro morata | Avtor: Print Screen Print Screen

Pri Atléticu so bili nad dejanjem sodnika ogoročeni. "Še nikoli nisem videl, da bi sodnik udaril nogometaša po vratu.. Tako kot igralci tudi sodniki delajo napake. Nisem prepričan, kakšna bo kazen," je komentiral Koke, trener Diego Simeone pa je dodal: "Morata je bil zelo jezen. To me je spomnilo name, ko sem zaradi nečesa podobnega s četrtim sodnikom dobil štiri tekme prepovedi."

Sedemindvajsetltni sodnik jo je odnesel s pol manjšo kaznijo kot Simeone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.