Janko, kje imaš vizum?

Foto: EPA
Foto: EPA
Srbski teniški igralec Janko Tipsarević, trenutno deveti na lestvici ATP, je na božično jutro na letališču v Abu Dabiju doživel neprijetno presenečenje.
Oglej si celoten članek

Cariniki so ugotovili, da mu je potekel vizum, zato so ga zadržali. "V potnem listu mi je pisalo, da vizum velja 60 dni, po njihovem sistemu pa le 30. Trenutno čakam v letaliških prostorih," je Janko Tipsarević sporočil prek Twitterja.

28-letni teniški igralec je po dveh urah in opravičilu carinikov le zapustil letališče in odšel v hotel. V Abu Dabiju bo med 27. in 29. decembrom močan ekshibicijski turnir, na katerem bo nastopila večina najboljših z lestvice ATP, Tipsarević pa se bo v prvem srečanju pomeril z Britancem Andyjem Murrayjem.

Na tridnevnem turnirju bo glavni zvezdnik prvi igralec sveta Srb Novak Đoković, Rafael Nadal je po poletni odsotnosti in najavi, da se vrača na igrišča, tik pred zdajci odpovedal nastop v Abu Dabiju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.