Šport
62 ogledov

Janko, kje imaš vizum?

tipsarević  op zda EPA
Srbski teniški igralec Janko Tipsarević, trenutno deveti na lestvici ATP, je na božično jutro na letališču v Abu Dabiju doživel neprijetno presenečenje.

Cariniki so ugotovili, da mu je potekel vizum, zato so ga zadržali. "V potnem listu mi je pisalo, da vizum velja 60 dni, po njihovem sistemu pa le 30. Trenutno čakam v letaliških prostorih," je Janko Tipsarević sporočil prek Twitterja.

28-letni teniški igralec je po dveh urah in opravičilu carinikov le zapustil letališče in odšel v hotel. V Abu Dabiju bo med 27. in 29. decembrom močan ekshibicijski turnir, na katerem bo nastopila večina najboljših z lestvice ATP, Tipsarević pa se bo v prvem srečanju pomeril z Britancem Andyjem Murrayjem.

Na tridnevnem turnirju bo glavni zvezdnik prvi igralec sveta Srb Novak Đoković, Rafael Nadal je po poletni odsotnosti in najavi, da se vrača na igrišča, tik pred zdajci odpovedal nastop v Abu Dabiju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.