Jankovićeva ustavila Polono

Foto: EPA Polona Hercog je v osmini finala turnirja WTA v Rimu izgubila s Sam Stosur. (Fot Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Polona Hercog je slovenski največji adut. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24
Odlično Polono Hercog je na turnirju v Monterreyju šele v polfinalu ustavila nekdanja števlika ena svetovnega tenisa Srbkinja Jelena Janković. Po 70 minutah je bilo 6:3 in 6:2.
Oglej si celoten članek

Srbska teniška igralka Jelena Janković je v polfinalu ženskega teniškega turnirja WTA v mehiškem Monterreyju z nagradnim skladom 220.000 ameriških dolarjev ugnala trenutno najboljšo slovensko igralko Polono Hercog v dveh nizih s 6:3 in 6:2. V finalu bo igrala z Rusinjo Anastazijo Pavljučenkovo, ki je s 6:4 in 6:1 premagala Argentinko Giselo Dulko.

Jankovićeva, pred časom že prva igralka sveta, zdaj pa prva nosilka turnirja, je dosegla gladko zmago, saj je zanjo potrebovala le nekaj več kot eno uro in zdaj upa, da bo dosegla prvo turnirsko zmago po lanskem marčevskem slavju v Indian Wellsu. Podobno ekspresna je bila zmaga Pavljučenkove, ki v Monterreyju brani lansko zmago.

WTA, Monterrey, polfinale (Ž):


Jelena Janković (Srb/1) : Polona Hercog (Slo/8) 6:3, 6:2

Anastasia Pavljučenko (Rus/2) : Gisela Dulko (Arg) 6:4, 6:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.