Jankovićeva zanesljivo v finale

Foto: Žurnal24 Prva nosilka Jelena Janković se je zanesljivo uvrstila v finale turnirja v Moskv
Srbska teniška igralka in prva nosilka turnirja v Moskvi Jelena Janković se bo v finalu posameznic pomerila z Rusinjo Vero Zvonarevo. Katarina Srebotnik bo zaigrala v finalu dvojic.
Oglej si celoten članek
 

Moskva (WTA), dvojice, polfinale

K. Srebotnik/N. Petrova (SLO/RUS, 4) : M. Niculescu/J. Švedova (ROM/KAZ) 6:3, 6:2
C. Blak/L. Huber (ZIM/ZDA, 1) : M. Kirilenko/F. Pennetta (RUS/ITA) 6.1, 6:0

Katarina Srebotnik se je na turnirju WTA v Moskvi brez težav uvrstila v finale v konkurenci ženskih dvojic. Skupaj z Rusinjo Nadjo Petrovo sta bili polfinalu s 6:3 in 6:2 boljši od romunsko-kazahstanske naveze Monica Niculescu/Jaroslava Švedova. Srebotnikova in Petrova, ki sta v Moskvi postavljeni kot četrti nosilki, se bosta v finalu pomerili s prvima nosilkama Caro Blak iz Zimbabveja in Američanko Liezel Huber . Slednji sta bili v polfinalu prav tako prepričljivi, saj sta Rusinji Mariji Kirelenko in Italijanki Flavii Pennetti prepustili vsega eno igro.

 

Moskva (WTA), polfinale

J. Janković (SRB, 1) : E. Dementijeva (RUS, 3) 0:6, 6:1, 6:0
V. Zvonareva (RUS) : D. Safina (RUS, 2) 6:2, 7:6

V finalu ženskega turnirja WTA v Moskvi z nagradnim skladom 1,340 milijona dolarjev se bosta pomerili prva nosilka Srbkinja Jelena Janković in domačinka Vera Zvonareva . Prva je z 0:6, 6:1 in 6:0 premagala tretjo nosilko Rusinjo Jeleno Dementijevo , medtem ko je Zvonarova v ruskem obračunu s 6:2 in 7:6 (5) izločila drugo nosilko Dinaro Safino .


Katarina Srebotnik v Moskvi nadaljuje z dobrimi predstavami v kategoriji ženskih dvojic. © Getty Images

 


 

Moskva (ATP), polfinale

M. Safin (RUS, 7) : M. Zverev (NEM) brez boja;
I. Kunicin (RUS) : F. Santoro (FRA) 6:4, 6:3.

V moški konkurenci teniškega turnirja ATP v Moskvi z nagradnim skladom 770.000 evrov sta finalista domačina Marat Safin in Igor Kunicin . Sedmopostavljeni Safin se je v finale prebil brez boja, saj je Nemec Mischa Zverev dvoboj predal, Kunicin pa je v drugem polfinalu s 6:4 in 6:3 izločil Francoza Fabricea Santoroja .

 

Dunaj (ATP), polfinale

P. Petzschner (NEM) : F. Lopez (ŠPA) 3:6, 6:3, 6:3;
G. Monfils (FRA) : P. Kohlschreiber (NEM) 6:4, 5:7, 7:6.

V finalu teniškega turnirja ATP na Dunaju z nagradnim skladom 674.000 evrov bosta zaigrala Nemec Philipp Petzschner in Francoz Gael Monfils . Petzschner je s 3:6, 6:3 in 6:3 ugnal Španca Feliciana Lopeza , medtem ko je bil Monfils s 6:4, 5:7 in 7:6 (2) boljši od Nemca Philippa Kohlschreiberja .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.