Šport
9 ogledov

Jankovićeva zanesljivo v finale

Prva nosilka Jelena Janković se je zanesljivo uvrstila v finale turnirja v Moskv Žurnal24 main
Srbska teniška igralka in prva nosilka turnirja v Moskvi Jelena Janković se bo v finalu posameznic pomerila z Rusinjo Vero Zvonarevo. Katarina Srebotnik bo zaigrala v finalu dvojic.
 

Moskva (WTA), dvojice, polfinale

K. Srebotnik/N. Petrova (SLO/RUS, 4) : M. Niculescu/J. Švedova (ROM/KAZ) 6:3, 6:2
C. Blak/L. Huber (ZIM/ZDA, 1) : M. Kirilenko/F. Pennetta (RUS/ITA) 6.1, 6:0

Katarina Srebotnik se je na turnirju WTA v Moskvi brez težav uvrstila v finale v konkurenci ženskih dvojic. Skupaj z Rusinjo Nadjo Petrovo sta bili polfinalu s 6:3 in 6:2 boljši od romunsko-kazahstanske naveze Monica Niculescu/Jaroslava Švedova. Srebotnikova in Petrova, ki sta v Moskvi postavljeni kot četrti nosilki, se bosta v finalu pomerili s prvima nosilkama Caro Blak iz Zimbabveja in Američanko Liezel Huber . Slednji sta bili v polfinalu prav tako prepričljivi, saj sta Rusinji Mariji Kirelenko in Italijanki Flavii Pennetti prepustili vsega eno igro.

 

Moskva (WTA), polfinale

J. Janković (SRB, 1) : E. Dementijeva (RUS, 3) 0:6, 6:1, 6:0
V. Zvonareva (RUS) : D. Safina (RUS, 2) 6:2, 7:6

V finalu ženskega turnirja WTA v Moskvi z nagradnim skladom 1,340 milijona dolarjev se bosta pomerili prva nosilka Srbkinja Jelena Janković in domačinka Vera Zvonareva . Prva je z 0:6, 6:1 in 6:0 premagala tretjo nosilko Rusinjo Jeleno Dementijevo , medtem ko je Zvonarova v ruskem obračunu s 6:2 in 7:6 (5) izločila drugo nosilko Dinaro Safino .


Katarina Srebotnik v Moskvi nadaljuje z dobrimi predstavami v kategoriji ženskih dvojic. © Getty Images

 


 

Moskva (ATP), polfinale

M. Safin (RUS, 7) : M. Zverev (NEM) brez boja;
I. Kunicin (RUS) : F. Santoro (FRA) 6:4, 6:3.

V moški konkurenci teniškega turnirja ATP v Moskvi z nagradnim skladom 770.000 evrov sta finalista domačina Marat Safin in Igor Kunicin . Sedmopostavljeni Safin se je v finale prebil brez boja, saj je Nemec Mischa Zverev dvoboj predal, Kunicin pa je v drugem polfinalu s 6:4 in 6:3 izločil Francoza Fabricea Santoroja .

 

Dunaj (ATP), polfinale

P. Petzschner (NEM) : F. Lopez (ŠPA) 3:6, 6:3, 6:3;
G. Monfils (FRA) : P. Kohlschreiber (NEM) 6:4, 5:7, 7:6.

V finalu teniškega turnirja ATP na Dunaju z nagradnim skladom 674.000 evrov bosta zaigrala Nemec Philipp Petzschner in Francoz Gael Monfils . Petzschner je s 3:6, 6:3 in 6:3 ugnal Španca Feliciana Lopeza , medtem ko je bil Monfils s 6:4, 5:7 in 7:6 (2) boljši od Nemca Philippa Kohlschreiberja .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.