Janša objavil fotografijo Dragića, vrstijo se besni odzivi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kapetan reprezentance je s svojo izbiro oblačil ujezil del slovenskega prebivalstva.
Oglej si celoten članek

Kapetan slovenske izbrane vrste Goran Dragić je na tekmo svojega novega moštva prišel oblečen v pulover z grbom in zastavo nekdanje skupne države, kasneje pa je fotografijo svojega prihoda delil tudi na instagramu in pri tem posebej omenil legendo slovenske košarke Iva Daneua, ki je z izbrano vrsto Jugoslavije kot kapetan postal svetovni prvak leta 1970. Daneu je sicer pred dobrima dvema tednoma praznoval svoj 85. rojstni dan.

Gogijevo izbiro oblačil je hitro pohvalilo kar nekaj košarkarjev, na primer njegov soigralec pri Chicagu Andre Drummond, član Houstona Boban Marjanović in nekdanji brazilski reprezentant Tiago Splitter, predvsem v domovini pa je požel tudi neodobravanje.

Fotografijo je objavil tudi nekdanji premier Janez Janša in se pri tem spraševal, če gre za fotomontažo. Sledilci predsednika stranke SDS, tisti, ki se z njim strinjajo v političnih pogledih, so nato izrazili svoje nezadovoljstvo, tisti, ki imajo drugačna prepričanja, pa v Ljubljančanovih oblačilih niso videli nič spornega.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 23:21 23. Oktober 2022.

    In pacienti volijo takega bolnika.

  • 23:00 23. Oktober 2022.

    Gargamela matra, ker je nikoli vec ne sme oblect. ne za foro ne za res. Pohodnik do Jajca. S cim …

  • 22:47 23. Oktober 2022.

    Janez se je od Bidena očitno nalezel Alzheimerja in pozabil, da je v tisti Jugoslaviji romal peš v Titove Jajce …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.