Šport > Košarka
75520 ogledov

Janša objavil fotografijo Dragića, vrstijo se besni odzivi

Goran Dragić Profimedia
Kapetan reprezentance je s svojo izbiro oblačil ujezil del slovenskega prebivalstva.

Kapetan slovenske izbrane vrste Goran Dragić je na tekmo svojega novega moštva prišel oblečen v pulover z grbom in zastavo nekdanje skupne države, kasneje pa je fotografijo svojega prihoda delil tudi na instagramu in pri tem posebej omenil legendo slovenske košarke Iva Daneua, ki je z izbrano vrsto Jugoslavije kot kapetan postal svetovni prvak leta 1970. Daneu je sicer pred dobrima dvema tednoma praznoval svoj 85. rojstni dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Gogijevo izbiro oblačil je hitro pohvalilo kar nekaj košarkarjev, na primer njegov soigralec pri Chicagu Andre Drummond, član Houstona Boban Marjanović in nekdanji brazilski reprezentant Tiago Splitter, predvsem v domovini pa je požel tudi neodobravanje.

Fotografijo je objavil tudi nekdanji premier Janez Janša in se pri tem spraševal, če gre za fotomontažo. Sledilci predsednika stranke SDS, tisti, ki se z njim strinjajo v političnih pogledih, so nato izrazili svoje nezadovoljstvo, tisti, ki imajo drugačna prepričanja, pa v Ljubljančanovih oblačilih niso videli nič spornega.

 

 

Komentarjev 13
  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 23:21 23.oktober 2022.

    In pacienti volijo takega bolnika.

  • jakec1575 23:00 23.oktober 2022.

    Gargamela matra, ker je nikoli vec ne sme oblect. ne za foro ne za res. Pohodnik do Jajca. S cim vse se ukvarja ta tviter branjevka. In folk to voli.

  • Avatar luckyss
    luckyss 22:47 23.oktober 2022.

    Janez se je od Bidena očitno nalezel Alzheimerja in pozabil, da je v tisti Jugoslaviji romal peš v Titove Jajce in mu spotoma pisal in pošiljal pesmi, kot zaljubljen kreten...Psihopat ćelavi..

Sorodne novice