Šport > Košarka
929 ogledov

Dragić odigral prvo tekmo za Bullse, tako se je odrezal

Goran Dragić Profimedia
Izkušeni slovenski kapetan je priprave na novo NBA sezono začel s porazom.

Eden od junakov slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić, ki bo v novi sezoni severnoameriške lige NBA nosil dres moštva Chicago Bulls, je priprave na sezono 2022/23 začel s porazom. Košarkarji iz Chicaga so namreč doma gostili New Orleans Pelicans, ki so zmagali s 129:125.

Dragić je odigral 13 minut uvodne pripravljalne tekme bikov, v tem času pa je v statistiko vpisal dve točki - zadel je enega od štirih metov iz igre -, eno podajo in eno ukradeno žogo, izgubil pa je tri žoge. Naredil je tudi eno osebno napako.

Dan prej je priprave na novo sezono začel Vlatko Čančar in s svojim moštvom Denver Nuggets na prvi tekmi klonil proti Oklahoma City Thunderju s 101:112.

V noči na četrtek po srednjeevropskem času bo na parket stopil tudi prvi zvezdnik Dallas Mavericks Luka Dončić, ki ga skupaj z ekipo čaka gostovanje v Tulsi.

Anketa direktorjev klubov v ligi NBA je razkrila, da je 23-letni Slovenec, ki bo v NBA začel peto sezono, prvi favorit za nagrado MVP za najkoristnejšega igralca lige

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice