Šport > Košarka
13051 ogledov

Luka ni mogel skrivati navdušenja: "To bo njegovo leto!"

Luka Dončić Josh Green Profimedia
Mladi košarkar navdušuje na pripravah Dallas Mavericks.

Dallas Mavericks so v obdobju med sezonama izgubili prvega namestnika Luke Dončića, Jalena Brunsona, ki je sprejel milijone franšize New York Knicks. Mavericki na trgu prostih igralcev niso našli prave zamenjave za Brunsona, a je prav možno, da ima Dallas pravo rešitev že znotraj svojega kadra.

Tako bi vsaj lahko sklepali po petkovem treningu, ki je bil odprt za javnost, ki je lahko vso dogajanje na treningu spremljala preko NBA aplikacije. Na omenjenem treningu sta namreč zasijala dva mladeniča, saj sta Josh Green in Jaden Hardy povsem "ukradla šov".

Čeprav je trening tekma med soigralci nekaj povsem drugega kot uradna NBA tekma, je navijače ekipe iz Dallasa vseeno razveselilo dejstvo, da je po Hardyju, ki je že v poletni ligi navduševal s svojimi nastopi, tudi Josh Green končno uspel prikazati nekaj potenciala, ki naj bi ga krasil, ko so ga pred dvema letoma na naboru izbrali s svojim izborom v prvem krogu.

Košarkar, ki je bil med drugim izbran celo pred igralci, kot so Saddiq Bey, Tyrese Maxey ter Desmond Bane, je tekom svojih prvih dveh let pri Mavericks povprečno dosegal vsega 4 točke, 2,3 skoka in 1 asistenco na tekmo in je precej razočaral s svojimi predstavami. 

Tokrat pa naj bi po številnih poročilih celotno poletje podredil delu na svojem metu ter obvladovanju žoge, kar je na prvih treningih Dallasa postalo več kot očitno. 21-letnik je namreč zelo samozavestno in brez pomislekov zadeval trojko za trojko in naj bi bil po mnenju soigralcev pripravljen na sezono, ko se bo končno dokazal na največji sceni.

"To bo njegovo leto, je še bolje pripravljen, kot kdajkoli! Je v boljši formi. Pripravljen je, da napravi naslednji korak. Morda celo nekaj korakov," je bil po treningu nad svojim soigralcem navdušen tudi Luka Dončić.

  Luka Dončić Olimpijski prvak Šport Prišel v Dallas zaradi Dončića, ta se še uči njegovega imena Luka Dončić Kakšna naveza Šport Strokovnjak udaril! Najboljši igralec na svetu si želi k Luki v Dallas

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice