Šport > Košarka
2821 ogledov

Poglejte si, kako se je Luka odrezal na teniškem igrišču z največjimi zvezdniki

Luka Dončić Landon Thomas
Luka je sicer pokazal kar nekaj teniških veščin, a smo vseeno veseli, da je izbral košarko.

Po koncu Eurobasketa, na katerem je Slovenija obtičala v četrtfinalu, se je najboljši slovenski košarkar Luka Dončić hitro vrnil v ZDA, kjer ga že čakajo številne obveznosti.

S svojimi soigralci iz vrst Dallas Mavericks se bo kmalu začel pripravljati na novo sezono lige NBA, še pred tem pa ga čaka nekaj medijskih obveznosti.

Med drugim je ta konec konec tedna gostoval na dobrodelnem dogodku svojega velikega prijatelja in nekdanjega soigralca Dirka Nowitzkega, ki je organiziral svoj tradicionalni teniški turnir, na katerem se zbira denar za otroke v stiski.

Turnir je organiziral že petič in prvič po letu 2019, ko je moral zadnji dve izvedbi odpovedati zaradi koronavirusa. Tudi letos pa mu je na dogodek uspelo zvabiti številne zvezdnike ter aktualne in nekdanje teniške igralce, kot so Andy Roddick, John Isner, Mark Knowles, Boris Kodjoe, Ben Stiller, Steve Nash, J. J. Barea, Luke Bambridge ter seveda naš Luka.

Luka je bil kot eden najbolj prepoznavnih obrazov lige NBA osrednja zvezda dogodka, o čemer govorijo tudi besede nekdanjega odličnega teniškega igralca Andyja Roddicka, ki je po njunem dvoboju dvojic novinarjem razkril, da je bila njegova osrednja misel celotnega dvoboja, da nikakor ne sme tik pred začetkom sezone kje poškodovati mladega košarkarskega zvezdnika.

Na spletu so se seveda že pojavili številni posnetki z omenjenega turnirja, na katerih lahko vidimo, da je Luka vešč tudi s teniškim loparjem, a niti približno ne tako kot s košarkarsko žogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice