Šport > Košarka
47507 ogledov

Nowitzki: Luka misli, da je boljši, kot je v resnici

Luka Dončić Dirk Nowitzki Profimedia
Nemški in slovenski zvezdnik sta nadaljevala z zbadanjem.

Dirk Nowitzki in Luka Dončić sta v dresu Dallas Mavericks skupaj odigrala le eno sezono, a sta takratna veteran in 'rookie' vseeno spletla prijateljski odnos. V slednjem je sicer prisotnega tudi veliko tovariškega zbadanja. 

Sloviti Nemec se je tako na julijskem dvoboju Slovenije, ki je v prvem delu kvalifikacij za svetovno prvenstvo gostovala na Švedskem, tekme pa se je udeležil tudi Nowitzki, v šali pridružil švedskim navijačem, ki so s tribun skandirali, da je Luka 'precenjen'. Zbadanja pa so se zdaj nadaljevala tudi pred dobrodelnim teniškim turnirjem, ki ga v Dallasu vsako leto pripravi legendarni nemški košarkar. Ta je sicer v mladosti treniral tudi tenis.

Na dobrodelni prireditvi bo zaigral tudi slovenski as, Nowitzki pa je pred novinarji takole ocenil teniške sposobnosti Ljubljančana: "Mislim, da meni, da je boljši kot je v resnici. Imava zanimive bitke v zbadanju glede tega. Malce zna igrati, moral bi sicer v to vložiti nekaj več napora. Vedno mu govorim, da naj se raje drži košarke."

"Nikoli ne pristane, da bi zaigrala ena na ena. Čakam na to," je bil v odgovoru na Nemčeve besede samozavesten Slovenec. Nowitzki je hitro odvrnil, da se je kadarkoli pripravljen pomeriti z njim.

Luka Dončić Dirk Nowitzki Noro razkritje Šport Dirk je najprej močno dvomil v Luko! To je bil moment, ko ga je Dončić prepričal Luka Dončić Še en Slovenec Šport Naposled potrditev: Luka bo pri Dallasu dobil družbo rojaka Luka Dončić NBA Šport Strokovnjaki sestavili seznam najboljših, tako se je uvrstil Luka EuroBasket 2022 Po EP Šport Luka Američanom tako odgovoril na vprašanje o porazu proti Poljski

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice