Šport > Košarka
14971 ogledov

Ko tudi Dončiću postane nerodno: "Nisem vedel, kaj reči"

Luka Dončić Epa
Tudi Luka Dončić je samo človek.

Luka Dončić je eden največjih košarkarskih zvezdnikov na planetu, vendar niti on ne more ostati ravnodušen ob prisotnosti "njegove zračnosti" Michaela Jordana

Triindvajsetletnik je nekaj podrobnosti prvega srečanja z najslavnejšim in po mnenju velike večine poznavalcev še vedno najboljšim košarkarjem vseh časov razkril med gostovanjem v oddaji NBA Today.

Dončić in Jordan sta se spoznala leta 2020 na tekmi All-Star. Slovenec, ki je bil tedaj sredi druge sezone, je priznal, da mu je vpričo šestkratnega NBA prvaka zmanjkalo besed.

"Spoznal sem ga na prvi All-Star tekmi," je povedal Luka. "Mislim, da je šlo za nekakšno proslavo ali nekaj podobnega. Ne spomnim se, bil sem preveč nervozen. Nisem vedel, kaj sploh reči. Mislim, da sem rekel 'živjo', nato pa 'kako si?'. Vsaj tako se mi zdi. Nekaj takšnega," je dodal 23-letnik.

Dončić in Jordan sodelujeta tudi poslovno, saj ima košarkar Dallasa pogodbo z znamko Jordan Brand, ki deluje pod okriljem ameriškega športnega giganta Nikeja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice