Šport > Košarka
214 ogledov

Dragić ni igral proti ekipi, s katero je v slabih odnosih

Derrick Jones Jr. Profimedia
Slovenski kapetan si je pripravljalno tekmo s Toronto Raptors ogledal s klopi.

Slovenski košarkar Goran Dragić bo to sezono severnoameriške lige NBA nosil dres Chicago Bulls, ki so v okviru priprav gostovali pri njegovi nekdanji ekipi, Toronto Raptors, s katero se Dragić ni najlepše razšel.

Biki so v dvorani Scotiabank Arena zmagali s 115:98, Dragića pa za to tekmo ni bilo ne v ekipi ne na seznamu rezervnih igralcev, saj si je srečanje ogledal v civilu.

Pri bikih je bil najučinkovitejši DeMar DeRozan z 21 točkami in osmimi podajami. Javonte Green je zbral 17 točk, tri oziroma štiri manj od njega pa Ayo Dosunme (14), Nikola Vučević (13). Slednji je bil z devetimi pobranimi žogami tudi najboljši skakalec moštva skupaj z Andrejem Drummondom (9).

Pri raptorjih sta bila najbolj razpoložena Pascal Siakam z 18 oziroma Gary Trent Jr. s 17 točkami.

Slovenski kapetan se s Torontom, kjer se je najprej zameril navijačem, nato pa izpadel iz strateškega načrta trenerja Nicka Nursea, ni razšel v najboljših odnosih.

Več o Dragićevi sagi v Kanadi si lahko preberete TUKAJ

Goran Dragić Maščevanje Šport Tako osovražen je Dragić v Torontu Goran Dragić Strupene puščice Šport Pritajen napad na Dragića iz Toronta

Zadnja pripravljalna tekma pred uvodom v novo sezono 2022/23 - ta se bo začela 18. oktobra - bo za bike na sporedu v sredo po lokalnem času, ko bo v goste v Chicago prišla ekipa Milwaukee Bucks.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.