Janus izbral ekipo za prvo tekmo

Foto: Profimedias goran janus
Glavni trener reprezentance je določil sedmerico, ki bo nastopila na prvi tekmi sezone.
Oglej si celoten članek

Glavni trener slovenske skakalne reprezentance Goran Janus je določil sedem skakalcev, ki bodo Slovenijo zastopali na uvodnih tekmah svetovnega pokala prihodnji konec tedna v poljski Wisli. Na seznamu so Peter Prevc, Robert Kranjec, Jurij Tepeš, Anže Semenič, Anže Lanišek, Tilen Bartol in poletni državni prvak Timi Zajc. Za slednjega bo to prvi nastop na tekmah najvišje ravni.

Šok Neverjetna smola enega največjih vseh časov

Slovenci so po koncu poletne sezone in državnem prvenstvu v Kranju odšli na aktivni oddih na Tenerife, nato pa so se hitro znova vrnili na skakalnice. V Oberstdorfu so zdaj že tradicionalno opravili prve skoke na ledeni smučini pred novo sezono. Po trening kampu v Nemčiji so v sredo popoldne in danes dopoldne prvič preizkusili še ledeno smučino v Kranju. Janus je hitro določil sedmerico, ki bo dobila priložnost na prvi postojanki letošnje sezone svetovnega pokala v poljski Wisli.

Smučarski skoki Avstrijski adut se je poškodoval na Cipru

Skakalce v Wisli prihodnji konec tedna v petek najprej čakajo kvalifikacije, nato sobotna ekipna tekma pod žarometi in še nedeljska posamična tekma, prva v letošnji olimpijski sezoni.

Nova zvezda 17-letnik premagal Prevca in ostalo elito

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.