Je boljši Lorbek ali Nesterović?

Foto: Žurnal24 Erazem Lorbek in Georgi %C5%A0armadini
Vlado Ilievski, Kenny Gregory in Giorgi Šermadini iz Uniona Olimpije ter Erazem Lorbek, Rašo Nesterović in Emir Preldžić so se znašli v krogu kandidatov za najboljše moštvo Evrolige. Glasujte do 11. aprila!
Oglej si celoten članek

Do 11. aprila imate možnost, da soustvarjate evroligaško zgodovino. In sicer tako, da pomagate izglasovati naj moštvo Evrolige. Med nominiranci – izbranci bodo razglašeni na zaključnem turnirju Evrolige, ki bo v Barceloni potekal od 6. do 8. maja – so tudi trije košarkarji Uniona Olimpije: Vlado Ilievski, Kenny Gregory in Giorgi Šermadini, od ostalih igralcev s (tudi) slovenskimi potnimi listi pa so se na glasovalnem situ znašli še: Erazem Lorbek (Barcelona), Rašo Nesterović (Olympiacos) in Emir Preldžić (Fenerbahče). Navijaško glasovanje se bo upoštevalo kot 25-odstotni delež pri določanju naj moštva Evrolige, ostalih 75 odstotkov pa bo novinarskih glasov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.