Šport > Košarka
18 ogledov

Je boljši Lorbek ali Nesterović?

Erazem Lorbek  in Georgi %C5%A0armadini Žurnal24 main
Vlado Ilievski, Kenny Gregory in Giorgi Šermadini iz Uniona Olimpije ter Erazem Lorbek, Rašo Nesterović in Emir Preldžić so se znašli v krogu kandidatov za najboljše moštvo Evrolige. Glasujte do 11. aprila!

Do 11. aprila imate možnost, da soustvarjate evroligaško zgodovino. In sicer tako, da pomagate izglasovati naj moštvo Evrolige. Med nominiranci – izbranci bodo razglašeni na zaključnem turnirju Evrolige, ki bo v Barceloni potekal od 6. do 8. maja – so tudi trije košarkarji Uniona Olimpije: Vlado Ilievski, Kenny Gregory in Giorgi Šermadini, od ostalih igralcev s (tudi) slovenskimi potnimi listi pa so se na glasovalnem situ znašli še: Erazem Lorbek (Barcelona), Rašo Nesterović (Olympiacos) in Emir Preldžić (Fenerbahče). Navijaško glasovanje se bo upoštevalo kot 25-odstotni delež pri določanju naj moštva Evrolige, ostalih 75 odstotkov pa bo novinarskih glasov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.