Je Luka Dončić zamenjal pričesko?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slovenski zvezdnik je s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delil zanimivo objavo.
Oglej si celoten članek

Zvezdniki lige NBA počivajo in se pripravljajo na novo sezono, ki se bo začela že 22. decembra. Ambiciozne načrte bodo imeli tudi Dallas Mavericks z Luko Dončićem.

NBA Upravni odbor prižgal zeleno luč

21-letni Ljubljančan ima trenutno še dovolj časa za brskanje po spletu in nedavno je naletel na nekaj zanimivega. Ena od priljubljenih Instagram strani - Break Ankles Daily, se je pozabavala s fotografijami nekaterih NBA zvezd, med njimi je bil tudi Dončić.

S fotomontažo so Jamesa Hardna, Kyrieja Irvinga, LeBrona Jamesa in tudi Dončića spremenili v plešaste košarkarje. Podoba Slovenca brez las je vzbudila šaljive komentarje, nekateri so ga primerjali z Jasonom Kiddom.

Dončić je podobo delil s svojimi sledilci na Instagramu in vse skupaj pospremil z nekaj simboli za smeh.

Ikona Boston zavit v črno, umrl je serijski prvak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.