"Je nogomet postal nor?"

Policija v Swanseaju je začela s preiskavo sredinega dogodka, ko je na povratni tekmi polfinala angleškega ligaškega pokala vezist Chelseaja Eden Hazard napadel pobiralca žog. Belgijski reprezentant je po incidentu, ko mu mladenič ni želel takoj vrniti žoge, v 80. minuti prejel tudi rdeči karton.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters Hazard Davies Swansea City Chelsea Capital One Cup polfinale ligaški pokal Tekma med Swansea Cityjem in Chelseajem se je končala z rezultatom 0:0, napredovanja pa se je veselil valižanski klub, ki je prvo tekmo dobil z rezultatom 2:0. Swansea City se bo v finalu pomeril s četrtoligašem Bradford Cityjem, ki je presenetljivo s skupnih 4:3 izločil prvoligaša Aston Villo.

Policija je po incidentu zaslišala 17-letnega pobiralca žog, zdaj pa to čaka še Hazarda. Po poročanju angleških medijev mladenič in njegov oče ne bosta vložila tožbe proti Belgijcu.

Chelsea je na družabnem omrežju Twitter po incidentu hitro zapisal: "Je nogomet postal nor? Hazard je izključen, ker je brcnil žogo pod pobiralcem, ki jo je zadrževal namesto, da bi jo vrnil." Aktualni evropski prvaki so se nato opravičili in kasneje zapisali: "Opravičujemo se za tvit. Hazard se je že srečal z njim in se mu opravičil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:32 26. Januar 2013.

    Zaradi preprostega dejstva ker je igralec bil kriv!!! Ce ga ne bi dol podrl, da je mali padel na zogo, …

  • 17:52 24. Januar 2013.

    ne vem, zakaj se vedno obsodi igralca, ki izgubi živce...časa ni bilo več, pobiralec žog, pa je dobesedno izzival napačno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.