Šport > Nogomet
20 ogledov

"Je nogomet postal nor?"

Hazard Williams pobiralec žog Swansea City Chelsea Capital One Cup polfinale lig Reuters
Policija v Swanseaju je začela s preiskavo sredinega dogodka, ko je na povratni tekmi polfinala angleškega ligaškega pokala vezist Chelseaja Eden Hazard napadel pobiralca žog. Belgijski reprezentant je po incidentu, ko mu mladenič ni želel takoj vrniti žoge, v 80. minuti prejel tudi rdeči karton.

Hazard Davies Swansea City Chelsea Capital One Cup polfinale ligaški pokal | Avtor: Reuters Reuters
Tekma med Swansea Cityjem in Chelseajem se je končala z rezultatom 0:0, napredovanja pa se je veselil valižanski klub, ki je prvo tekmo dobil z rezultatom 2:0. Swansea City se bo v finalu pomeril s četrtoligašem Bradford Cityjem, ki je presenetljivo s skupnih 4:3 izločil prvoligaša Aston Villo.

Policija je po incidentu zaslišala 17-letnega pobiralca žog, zdaj pa to čaka še Hazarda. Po poročanju angleških medijev mladenič in njegov oče ne bosta vložila tožbe proti Belgijcu.

Chelsea je na družabnem omrežju Twitter po incidentu hitro zapisal: "Je nogomet postal nor? Hazard je izključen, ker je brcnil žogo pod pobiralcem, ki jo je zadrževal namesto, da bi jo vrnil." Aktualni evropski prvaki so se nato opravičili in kasneje zapisali: "Opravičujemo se za tvit. Hazard se je že srečal z njim in se mu opravičil."

Komentarjev 2
  • bla_blabla 14:32 26.januar 2013.

    Zaradi preprostega dejstva ker je igralec bil kriv!!! Ce ga ne bi dol podrl, da je mali padel na zogo, bi dosti prej dobil zogo...ne zdaj jokat ker je chelsi nesposoben dat na dveh tekmah gol. Ta smrkavec pa dela ...prikaži veča to kaj delajo vsi pobiralci zog...v vseh ligah po svetu.

  • zlatane 17:52 24.januar 2013.

    ne vem, zakaj se vedno obsodi igralca, ki izgubi živce...časa ni bilo več, pobiralec žog, pa je dobesedno izzival napačno reakcijo nogometaša. potem še so v nogometu v igri veliki denarji, samo ne en smrkavec lahko zajebava enega nogometnega zvezdnika, ...prikaži več ki je moral pretrenirati celo življenje, da igra v takem klubu in še nadarjen je moral biti, ker vsakemu ne uspe. ta smrkavec naj prvo preizkusi 2 do 3 treninge profesionalcev na najvišjem nivoju, samo ne, on tega treninga ne bo zdržal fizično