Šport > Nogomet
20 ogledov

Swansea podaljšal s četrtim strelcem lige

miguel michu EPA
Angleški prvoligaš Swansea je uspel podaljšati pogodbo s prvim strelcem ekipe Špancem Michujem, ki bo pri Valižanih ostal do leta 2016. Šestindvajsetletni napadalec je trenutno četrti najboljši strelec premier lige.

Najboljši strelec Swanseaja, španski nogometaš Michu, je podaljšal pogodbo do leta 2016. Španec je lani zapustil Rayo Vallecano in se za za odškodnino v višini tri milijone evrov preselil na Otok, kjer je zablestel v polnem sijaju.

miguel michu | Avtor: EPA EPA
Z 18 zadetki se nahaja na četrtem mestu najbolj učinkovitih strelcev premier lige - pred njim so samo Robin van Persie (Manchester United), Luis Suárez (Liverpool) in Demba Ba (Chelsea). Michu je s tem utišal govorice, ki so ga zaradi dobe forme že povezovale z različnimi nogometnimi velikani. ''To je bila lahka odločitev. Pri Swanseaju živim sanje. V nogometu uživam bolj kot kdajkoli. Resnično sem zadovoljen s klubom, mestom in navijači. Mislim, da je tudi klub zadovoljen z mano, saj so mi ponudili novo pogodbo,'' je povedal Michu, ki ga ne zanima selitev v večji in bogatejši nogometni klub. ''Prebiral sem vse špekulacije, vendar me ne interesirajo, zato sem podpisal novo pogodbo. Razmišljam samo o naslednji tekmi in o tem, kako bi pomagal Swanseaju. To je moje življenje,'' je dodal španski nogometaš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.