Je to najbolj nenavaden motivacijski prijem vseh časov?

Foto: facebook Ronny Deila nima težav z goloto.
Foto: facebook Ronny Deila nima težav z goloto.
Norveški trener je za motiviranje svojih varovancev uporabil čudno metodo. Nogometaši so veseli, da jo je opustil.
Oglej si celoten članek

Ronny Deila, trener norveške Valerenge, se je odločil za nevsakdanji motivacijski prijem svojih varovancev, saj je ekipni govor opravil kar brez oblačil. 

"Veliko ljudi me je videlo nagega. Moramo se zabavati ob vsej resnosti," je za norveški dnevnik VG dejal Deila. In ukrep se mu je obrestoval, Valerenga je po lestvici napredovala.

Valerenga se je sicer borila za obstanek, ko se je Deila odločil za govor brez oblačil. Rezultatski niz kluba iz Osla, ki igra v norveški prvi ligi, se je popravil in Valerenga je šest tekem pred koncem prvenstva pet točk oddaljena od ekip, ki bodo izpadle v drugo ligo.

Deila je ob tem razložil, da ekipnih nagovorov ne bo vedno opravljal nag, saj bi s tem zmanjšal "efekt presenečenja". Nad tem naj bi bili navdušeni tudi igralci. "Nihče ni ravno razočaran, da tega ne počne več," je dodal kapetan Christian Grindheim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.