Šport > Nogomet
1317 ogledov

Je to najbolj nenavaden motivacijski prijem vseh časov?

Ronny Deila facebook Ronny Deila nima težav z goloto.
Norveški trener je za motiviranje svojih varovancev uporabil čudno metodo. Nogometaši so veseli, da jo je opustil.

Ronny Deila, trener norveške Valerenge, se je odločil za nevsakdanji motivacijski prijem svojih varovancev, saj je ekipni govor opravil kar brez oblačil. 

"Veliko ljudi me je videlo nagega. Moramo se zabavati ob vsej resnosti," je za norveški dnevnik VG dejal Deila. In ukrep se mu je obrestoval, Valerenga je po lestvici napredovala.

Valerenga se je sicer borila za obstanek, ko se je Deila odločil za govor brez oblačil. Rezultatski niz kluba iz Osla, ki igra v norveški prvi ligi, se je popravil in Valerenga je šest tekem pred koncem prvenstva pet točk oddaljena od ekip, ki bodo izpadle v drugo ligo.

Deila je ob tem razložil, da ekipnih nagovorov ne bo vedno opravljal nag, saj bi s tem zmanjšal "efekt presenečenja". Nad tem naj bi bili navdušeni tudi igralci. "Nihče ni ravno razočaran, da tega ne počne več," je dodal kapetan Christian Grindheim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.