Šport
255 ogledov

Visoko noseča Serena odvrgla oblačila

serena williams vanity fair
Najuspešnejša teniška igralka Serena Williams, ki je v pričakovanju prvega otroka z zaročencem Alexisom Ohanianom, je stopila pred fotografski objektiv slovite fotografinje Annie Leibovitz.

Lastnica 23 naslovov zmagovalke turnirjev za grand slam je v zgodbi, ki jo ob fotografijah razkriva revija, povedala, da je tik pred nastopom na odprtem prvenstvu Avstralije izvedela, da je noseča.

Australian Opna ni odpovedala, ampak je igrala in seveda zmagala brez izgubljenega niza. O tem, da je noseča, je javnost seznanila aprila ter napovedala, da se bo začasno umaknila iz tekmovalne karavane.

Za Vanity Fair je še enkrat ponovila, da se namerava po porodu že januarja naslednje leto vrniti na teniška igrišča, saj želi braniti letos osvojeno krono zmagovalke turnirja za grand slam v Melbournu.

"Mislim, da se moja teniška zgodba še ni končala," je dejala petintridesetletnica, ki je v zvezi s solastnikom spletnega družbenega medija Reddit, 34-letnim Ohanianom, s katerim sta par že vse od leta 2015, po porodu pa nameravata zvezo nadgraditi s poročnima zaobljubama.

Med prvim dvobojem v Avstraliji so se pojavili značilni znaki za nosečnost z bruhanjem in napetostjo v prsih, ki so se povečale. A se je najprej možnosti, da je noseča smejala kot šali. Test za nosečnost je uporabila šele na prigovarjanje prijateljice med ličenjem in urejanjem pričeske za nek sponzorski nastop.

Opravila je test za nosečnost, a ni mogla verjeti, da je noseča. "Srce se mi je za trenutek zaustavilo, mislim, dobesedno. O, moj Bog. To ne more biti res. Moram igrati na turnirju. Kako bom zdaj igrala na Australian Opnu? Za letos sem imela načrt zmagati v Wimbledonu," je opisala Williamsova, ki je prijateljico poslala v lekarno po še pet novih testov, seveda je vsak pokazal enak rezultat, da je noseča.

Poklicala je Ohaniana, naj pride z zgodnjim letom v Melbourne, takoj po pristanku pa mu je izročila vrečko s šestimi testi in sledil je šok tudi za njega. Pregledal jo je zdravnik, ki jo je pomiril, češ da lahko odigra turnir, ne da bi kakorkoli škodovala fetusu. Za revijo je razkrila, da še ni uredila sobe za dojenčka: "Res ne vem, kaj naj bi naredila z otrokom. Nimam še ničesar. Še prav ničesar nisem pripravila v otroški sobi," je priznala Williamsova.

Komentarjev 3
  • Igor Đukanović 06:56 29.junij 2017.

    Lepa nosečnica. Pa saj, katera pa ni?

  • gogi3 17:41 28.junij 2017.

    Bljak!

  • krtmen1 13:16 28.junij 2017.

    Zakaaaaaaaaaj!?!?!? Fuuuuuuj!Nekatere stvari ne morejo narediti privlačne niti najboljši fotografi ali photoshopi......