Je to že gol leta?

Foto: Profimedia
Slovak zabil izjemen zadetek.
Oglej si celoten članek

V nedeljo sta se v derbiju turškega prvenstva pomerila Galatasaray in Trabzonspor, tekma pa je ponudila izjemno potezo. V sodnikovem dodatku drugega polčasa je bil na sredini igrišča storjen prekršek nad nekdanjim članom Milana Jurajem Kucko. Enaintridesetletni Slovak se je hitro pobral, nato pa na presenečenje večine gledalcev sprožil proti domačemu golu in ukanil vratarja Fernanda Muslero z razdalje 50 metrov. 

Na žalost pristašev Trabzonspora je Kucka le nekoliko omilil poraz, Galatasaray je vseeno slavil z 2:1. Rdeče-rumeni klub iz Istanbula je z novimi tremi točkami prevzel vodstvo na lestvici, doslej je osvojil 48 točk. Točko manj ima njegov mestni tekmec Besaksehir (47), sledijo pa še Bešiktaš (53), Fenerbahče (48) in Trabzonspor (42).

Hahaha... Vsi se mu smejijo, le soigralcem ni bilo vseeno

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.