Šport > Nogomet
2240 ogledov

Vsi se mu smejijo, le soigralcem ni bilo vseeno

woking youtube
Nikoli ne obrnite žogi hrbta!

Na nižjeligaški tekmi med Wokingom in Macclesfieldom so domačini v 83. minuti izenačili izid na 2:2, a tekme na njihovo žalost še ni bilo konec. Macclesfield je v enem izmed slednjih napadov prišel do zmage, zmagoviti zadetek pa je bil dosežen na precej nenavaden način.

Tyrone Marsh se je po podaji z glavo v šestnajsterec otresel domačega branilca in sprožil mimo domačega vratarja. V veselju je stekel proč od gola in začel slaviti, a pri tem ni opazil, da se je okroglo usnje zaustavilo v blatu pred golovo črto. Še bolj komična je bila reakcija domačega nogometaša Joeyja Jonesa. Ta se je ustavil, pogledal v nebo in obstal na mestu.

nižjeligaši Nižja liga Šport Najbolj norih 58 sekund v nogometni zgodovini

Vse skupaj je izkoristil Danny Whitehead in gostom prinesel zmago, z njo pa je Macclesfield povečal prednost pred zasledovalci na lestvici. Nesrečni Jones, ki je ta konec tedna postal tarča številnih šal, zadetka Whiteheada sploh ni opazil. Verjetno so mu vse skupaj precej burno po tekmi pojasnili soigralci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice