Je to že gol leta v Premier League?

Foto: Profimedia Alireza Jahanbakhsh
Izjemen zadetek Iranca.
Oglej si celoten članek

Tradicionalno nori ritem tekem v Premier League se je nadaljeval z obračuni na prvi dan novega leta. Prvo tekmo v letu 2020 sta odigrala Brighton in Chelsea, navijači na južni obali Anglije pa so bili morda že priča najlepšemu zadetku leta v najmočnejšem angleškem nogometnem tekmovanju.

Londončani so sicer povedli na začetku tekme, a so nato domači izenačili v 84. minuti. In to na kakšen način! Po podaji iz kota ter skoku domačih nogometašev se je žoga odbila proti Irancu Alirezi Jahanbakhshu, ki se je odločil za strel s škarjicami. Gostujoči čuvaj mreže Kepa Arrizabalaga je lahko le s pogledom pospremil let okroglega usnja.

Šestindvajsetletni iranski reprezentant Jahanbakhsh je sicer zabil svoj drugi ligaški zadetek za Brighton & Hove Albion. Prvega je dosegel pred dnevi, 28. decembra je bil uspešen tudi proti Bournemouthu.

Zaradi televizijskih pravic vam posnetka ne smemo pokazati, lahko pa si ga ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:52 1. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.