Jerman dobro okreva

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Alpski smučar Andrej Jerman, ki je zaradi poškodbe kolena, ki jo je utrpel po padcu na smuku v Beaver Creeku, prestal artroskopijo, po zdravniškem posegu uspešno okreva.
Oglej si celoten članek

Iz celjske bolnišnice se je vrnil pred tednom dni, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije, prvo fazo rehabilitacije pa opravlja doma: "Redno opravljam elektro-stimulacijo in fizioterapevtske vaje in za zdaj vse poteka tako, kot mora po takšni poškodbi. V načrtu je, da grem 3. januarja v toplice v Zreče na intenzivno rehabilitacijo, kjer bi moral začeti opravljati vaje z utežmi. Takšen je načrt, kako stvari stojijo, pa bom dokončno vedel po naslednjem pregledu."

Najboljši slovenski smukač zadnjih let je v tem obdobju sezone sicer navajen biti zdoma, tako da je ta sprememba, vsaj kar se tiče družine, zelo dobrodošla. "V bistvu mi vse skupaj kar nekako prija, da sem v tem času malo doma po vseh teh letih," pravi Jerman, ki meni, da bo hitro okreval in se kmalu vrnil na sneg: "No, dolgočasim se prav nič, saj trikrat na dan opravljam rehabilitacijske vaje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.