Šport
18 ogledov

Jerman dobro okreva

Andrej Jerman je s 4. mestom na treningu napovedal boj za najvišja mesta. (Foto: Žurnal24 main
Alpski smučar Andrej Jerman, ki je zaradi poškodbe kolena, ki jo je utrpel po padcu na smuku v Beaver Creeku, prestal artroskopijo, po zdravniškem posegu uspešno okreva.

Iz celjske bolnišnice se je vrnil pred tednom dni, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije, prvo fazo rehabilitacije pa opravlja doma: "Redno opravljam elektro-stimulacijo in fizioterapevtske vaje in za zdaj vse poteka tako, kot mora po takšni poškodbi. V načrtu je, da grem 3. januarja v toplice v Zreče na intenzivno rehabilitacijo, kjer bi moral začeti opravljati vaje z utežmi. Takšen je načrt, kako stvari stojijo, pa bom dokončno vedel po naslednjem pregledu."

Najboljši slovenski smukač zadnjih let je v tem obdobju sezone sicer navajen biti zdoma, tako da je ta sprememba, vsaj kar se tiče družine, zelo dobrodošla. "V bistvu mi vse skupaj kar nekako prija, da sem v tem času malo doma po vseh teh letih," pravi Jerman, ki meni, da bo hitro okreval in se kmalu vrnil na sneg: "No, dolgočasim se prav nič, saj trikrat na dan opravljam rehabilitacijske vaje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.