Jesenicam dovoljenje za prenovo dvorane

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kar zadeva rekonstrukcijo jeseniške športne dvorane Podmežakla, so se stvari začele premikati, kar je brez dvoma obetaven signal tudi za evropsko prvenstvo 2013. Jesenice naj bi namreč gostile eno od predtekmovalnih skupin.
Oglej si celoten članek

Ministrstvo za infrastrukturo in prostor je občini Jesenice izdalo gradbeno dovoljenje za rekonstrukcijo objekta Športna dvorana Podmežakla. Na Jesenicah napovedujejo, da bodo v kratkem objavili razpis, konec maja ali na začetku junija pa bodo verjetno izbrali tudi izvajalca del.

Jesenice naj bi tako končno dobile prenovljen športni hram, v prvi vrsti namenjen hokeju na ledu, prihodnje leto pa naj bi med evropskim prvenstvom v košarki, ki ga bo gostila Slovenija, gostil tudi eno od predtekmovalnih skupin.

Rekonstrukcija objekta bo potekala v več fazah, in sicer: ureditev dvorane (igrišče, severna, južna in vzhodna tribuna), ureditev garderobnih in pomožnih prostorov v pritličju pod severno tribuno, ureditev zahodnega stopnišča, ureditev prostorov za namizni tenis ter ureditev ostalih prostorov, ki so predmet rekonstrukcije. Projektantska vrednost predvidenih del znaša šest milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.