Jeseničani s čudovito akcijo za bolne otroke

Foto: HDD Jesenice/Facebook
Foto: HDD Jesenice/Facebook
Jeseniški hokejisti so skupaj z navijači zbrali 878 plišastih igrač za jeseniško bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Hokejisti HDD Sij Acroni Jesenice bodo danes Splošni bolnišnici Jesenice predali plišaste igrače, ki so jim jih na tekmi minuli petek v dvorani Podmežakla podarili navijači. Ti so na dobrodelno tekmo prinesli kar 878 plišastih igrač, s katerimi bodo razveselili bolnike, ki se zdravijo na pediatričnem oddelku jeseniške bolnišnice.

Jeseniški hokejisti so 2. februarja na tekmi kvalifikacijske skupine alpske hokejske lige za uvrstitev v končnico italijanski hokejski klub Merano premagali s 6:1. Za met prvega ploščka na tekmi, obarvani z dobrodelno noto, je v dvorani Podmežakla poskrbela v. d. direktorice Splošne bolnišnice Jesenice Petra Rupar.

Navijači, ki so se odzvali na dobrodelni poziv, so ob prvem golu domače ekipe, ki je padel že v 4. minuti tekme, na ledeno ploskev zmetali veliko število plišastih igrač, ki so jih z ledu pomagali pobrati mladi jeseniški hokejisti. Zbranih 878 igrač bodo najmlajšim bolnikom in pediatričnemu oddelku jeseniške bolnišnice predali danes ob 14. uri.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.