Šport
73 ogledov

Jeseničani s čudovito akcijo za bolne otroke

HDD Jesenice/Facebook
Jeseniški hokejisti so skupaj z navijači zbrali 878 plišastih igrač za jeseniško bolnišnico.

Hokejisti HDD Sij Acroni Jesenice bodo danes Splošni bolnišnici Jesenice predali plišaste igrače, ki so jim jih na tekmi minuli petek v dvorani Podmežakla podarili navijači. Ti so na dobrodelno tekmo prinesli kar 878 plišastih igrač, s katerimi bodo razveselili bolnike, ki se zdravijo na pediatričnem oddelku jeseniške bolnišnice.

Jeseniški hokejisti so 2. februarja na tekmi kvalifikacijske skupine alpske hokejske lige za uvrstitev v končnico italijanski hokejski klub Merano premagali s 6:1. Za met prvega ploščka na tekmi, obarvani z dobrodelno noto, je v dvorani Podmežakla poskrbela v. d. direktorice Splošne bolnišnice Jesenice Petra Rupar.

Navijači, ki so se odzvali na dobrodelni poziv, so ob prvem golu domače ekipe, ki je padel že v 4. minuti tekme, na ledeno ploskev zmetali veliko število plišastih igrač, ki so jih z ledu pomagali pobrati mladi jeseniški hokejisti. Zbranih 878 igrač bodo najmlajšim bolnikom in pediatričnemu oddelku jeseniške bolnišnice predali danes ob 14. uri.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.