Jesenice bodo nadaljevale v Ebel

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Navijači Acronija Jesenic so lahko pomirjeni. Klub bo nadaljeval tekmovanje v ligi Ebel, z igralci pa se je dogovoril za obročno poravnavo dolgov.
Oglej si celoten članek

Upravni odbor hokejskega kluba Acroni Jesenice je na sestanku z igralci kluba dosegel dogovor, da bo klub vse obveznosti do njih poplačal v dveh delih. Prvi del obveznosti do igralcev bo izplačan do petka, drugi del pa do 3. februarja, so sporočili iz jeseniškega kluba. HK Acroni Jesenice bo obenem nadaljeval tekmovanje v ligi Ebel.

Podpredsednik HK Acroni Jesenice Tomaž Tom Mencinger je ob tem še sporočil, da so Jeseničani odločitev o nadaljnjem igranju v avstrijskem hokejskem prvenstvu posredovali tudi vodstvu lige Ebel, ki je po besedah Mencingerja želelo taka zagotovila. Pri dogovoru s hokejisti je sodelovala tudi Hokejska zveza Slovenije.

Vodstvo lige Ebel je konec tedna postavilo ultimat klubu glede nadaljnjega sodelovanja v tem tekmovanju, v nedeljo zvečer pa so sklenili, da bodo o tem, ali bodo Jeseničani ostali v ligi ali ne, odločali v ponedeljek. Drugi del tekmovanja se je sicer začel v nedeljo brez Acroni Jesenic, ki so bile v prvem kolu drugega dela v skupini, kjer se borijo za dve prosti mesti v končnici, po tekmovalnem razporedu kot zadnjeuvrščeno moštvo rednega dela proste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.