Jesus je na božič dobil covid-19

Foto: Epa Gabriel Jesus.
Foto: Epa Gabriel Jesus.
Že številni znani športniki so se okužili z novim koronavirusom. Seznamu smo dodali še dva.
Oglej si celoten članek

Pred klubi v angleški nogometni Premier League je zahtevno obdobje, ko bodo v manj kot tednu dni odigrali tri prvenstvena kola, nato pa še obračune FA pokala.

La Liga Messi Oblaku poslal 10 steklenic piva

Eden od pretendentov za naslov - Manchester City, se bo moral v omenjenem terminu znajti brez dveh pomembnih članov. Pozitiven test za covid-19 sta namreč oddala Gabriel Jesus in Kyle Walker. Poleg njiju sta se okužila še dva uslužbenca kluba.

Foto: Epa COVID-19 vzorec

Top 100 Na seznamu najboljših dva Slovenca, Messi in Ronaldo brez zmage

Walker je standarden v obrambnem delu moštva, medtem ko je na napadalca Jesusa padlo veliko breme ob vse bolj načetem kolegu Sergiu Agüeru.

Nekateri so Brazilčevo okužbo sprejeli s kančkom pikrega humorja, češ, še Jesus je na božič dobil koronavirus. Pač v slogu leta 2020 ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.